Proiecte

BRUNO the Bear | BMW E30 Touring

Bruno the Bear - este proiectul nostru de "casă". Acesta a beneficiat de toate tratamentele "VaporBlast" disponibile pana în momentul de față, fiind "ursul" nostru de teste.

The Unicorn | Renault R11 - 90 GT

"The Unicorn" are o poveste de viață pretabila micilor ecrane. A fost adus pe roți din Franța la începutul anilor '90, de către un Inginer matrițer, angajat al Fabricii de autombile din Craiova, ce avea un prieten apropiat în Franța, în urma unei vizite la acesta. Mașina a fost înmatriculată în România în anul 1994 și a servit cu plăcere același proprietar până în anul 2019 când a fost parcată în curte și înlocuită de un „frate” mai modern, până când, în anul 2022 a fost achiziționată de garajul nostru pentru a i se aduce strălucirea de altă dată.

Ne povestea proprietarul, cu lacrimi în ochi, atunci cand o urcam pe platformă, că devenise un membru al familiei și că atunci cand a aparut la fabrică cu ea, s-au strâns toți colegii în jurul ei pentru a o admira.

Reprezintă un proiect de suflet, care va beneficia de toată atenția garajului nostru, dorindu-se a se restaura complet și a se atesta ca vehicul istoric, urmarindu-se participarea la diferite evenimente de specialitate.